Wie ben ik?

foto

Mijn naam is Mayke Ruemkens. Als moeder van twee hoogbegaafde kinderen heb ik gemerkt dat het opvoeden en begeleiden van deze kinderen een extra uitdaging is. Ondanks alle vaardigheden en kennis, die ik zelf heb opgedaan als Gordontrainer, was ik soms zoekende naar meer kennis en vaardigheden. Vanuit de behoefte om mijn dochter (en zoon) beter te begrijpen en te begeleiden en zelf steviger in mijn schoenen te staan, ben ik in 2016 de online Cursus Slimme Pedagogiek bij GelukkigHB in Zwolle gaan volgen.

Het was nooit mijn bedoeling om zelf kinderen te gaan begeleiden en daarom was ik ook zeer verrast dat ik mezelf opeens hoorde zeggen “dat ik misschien wel zelf GelukkigHB begeleider zou kunnen & willen worden……”

Gedurende een tijdje bleef die gedachte bij me en ook het gevoel begon toen mee te spelen. Op de een of andere manier was dit precies waar ik altijd van gedroomd heb: een plek voor kinderen om te spelen, ontdekken, knutselen en zichzelf te zijn. Ik word er blij van om hoogbegaafde kinderen in hun kracht te zetten en dat ze ervaren dat ze er mogen zijn wie ze zijn; dat ze leren dat ze oké zijn, ook als iets een keer niet lukt.

Missie

Hoogbegaafde Kinderen en ouders helpen met persoonlijke groei en ontwikkeling; hen in hun kracht zetten en hun onderlinge relatie verbeteren en zorgen dat er meer helderheid en begrip is voor elkaar en over hoogbegaafdheid.

Visie

Ik groei en help anderen groeien.
Ik sta in mijn kracht en inspireer anderen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *