Contact Begeleiding Hoogbegaafde kinderen

Inloopochtend

Inloopochtend   Heb je vragen over hoogbegaafdheid? Loop je vast met je kind thuis of op school en wil je kort gratis advies? De ingeplande data voor deze ochtenden zijn in 2019: 11 oktober,1 november en 20 december Wil je kennis maken met mij, meer weten over hoogbegaafdheid of horen wat …

Inloopochtend Lees verder »

Nieuwsbrief MaywayHB

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief van MayWayHB wil ik je graag informeren over al mijn aankomende activiteiten; de start van groepen, de trainingen, de MEIdenmiddagen en eventueel andere activiteiten.  Ik gebruik je mailgegevens alleen voor deze nieuwsbrief. De nieuwsbrief stuur ik maximaal 1 keer per maand. Naast de activiteiten deel ik ook …

Nieuwsbrief Lees verder »

GelukkigHB MayWayHB

Wakker Geschud

Wakker geschud worden om jezelf te kunnen zijn. Als moeder van twee hoogbegaafde kinderen heb ik gemerkt dat het opvoeden en begeleiden hoogbegaafde kinderen een extra uitdaging is. In mijn zoektocht naar meer vaardigheden en kennis, had ik nooit bedacht om hoogbegaafde kinderen te gaan begeleiden. Daarom was ik ook totaal …

Wakker Geschud Lees verder »