Contact

Contact begeleiding hoogbegaafde kinderen

Contact of begeleiding van je hoogbegaafde kind? Heb je vragen? Of wil je gewoon een keer kennis maken? Bel me dan of stuur me een bericht! Ik ben goed bereikbaar op de maandag, donderdag en vrijdagochtend en anders bel ik je snel terug.

Wil je meer weten over wat een GelukkigHB groep doet en wat het kan betekenen voor je kind? Ik informeer je graag. Op mijn website staat veel informatie. Hier vindt je uitleg over de groepen: GelukkigHB groepen

Het is fijn en belangrijk om als ouder je kind goed te begrijpen en daarom is het fijn om met andere ouders te praten.  Er is op internet om gelukkig veel informatie te vinden. Ook op de website van Pharos, de landelijke vereniging voor ouders van hoogbegaafde kinderen, vind je informatie over hoogbegaafdheid. Zij organiseren ook inloopmiddagen en activiteiten in heel Nederland, en dat is waardevol vanwege het belang van onderling contact. De website van Pharos vind je hier.

Over de Drempel

Contact opnemen over begeleiding van je hoogbegaafde kind kan altijd. Als als ouder is het namelijk soms echt  zoeken naar antwoorden op vragen over je hoogbegaafde kind. Of je nu pas net te horen heb gekregen dat je kind hoogbegaafd is. Of je hebt alleen maar een vermoeden. Of je weet het al langer. Het maakt eigenlijk niet uit. De vragen blijven en het is fijn om met iemand te kunnen praten, je zorgen te delen. Twijfelen is normaal.

Hieronder een mooi artikel over het effect van over de drempel stappen. Er is geen reden voor schaamte, de vragen mogen er zijn, alle vragen! Bellen of mailen kan altijd.

Als je liever persoonlijk contact hebt; één keer per maand organiseer ik een inloopochtend. Het is een mooie plek om in gesprek te gaan en contact te komen met andere  ouders, mij en mijn ruimte een keer te zien. Ik zie je graag komen. Kijk hier voor de eerstvolgende inloopochtend: Inloopochtenden data

Lokatie

De Culturele Broedplaats
Kraaijenberg 8020
6601RM Wijchen

Contact Begeleiding Hoogbegaafde kind

BewarenBewaren