MayWayHB Challenge

Vanaf 6 tm 14 2010 maart is de Week van de Hoogbegaafdheid. Een week om hoogbegaafdheid en hoogbegaafd zijn in het zonnetje te zetten, te vieren en positief bij stil te staan! In de Week van de Hoogbegaafdheid organiseer ik een (grotendeels) online MayWayHBChallenge- via de GooseChase app. Hieronder vind je …

MayWayHB Challenge Lees verder »

Soms heb je geen clou

Als ouder heb je soms geen clou. Je hebt soms geen idee wat hoogbegaafdheid allemaal betekent voor je kinderen en hoe je kinderen alles ervaren. Wat gaat er allemaal om in dat koppie? Waarom is mijn kind de laatste tijd zo vaak boos? Je kind laat thuis signalen zien in …

Soms heb je geen clou Lees verder »

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief van MayWayHB wil ik je graag informeren over al mijn aankomende activiteiten; de start van groepen, de trainingen, de MEIdenmiddagen en eventueel andere activiteiten.  Ik gebruik je mailgegevens alleen voor deze nieuwsbrief. De nieuwsbrief stuur ik maximaal 1 keer per maand. Naast de activiteiten deel ik ook …

Nieuwsbrief Lees verder »

Contact Begeleiding Hoogbegaafde kinderen

Inloopochtend

Inloopochtend   Heb je vragen over hoogbegaafdheid? Loop je vast met je kind thuis of op school en wil je kort gratis advies? De ingeplande data voor deze ochtenden zijn in 2020: Op vrijdag 13 maart is er een INLOOPMIDDAG van 13.00-16.00 uur Vrijdag 21 februari Woensdag 22 april en …

Inloopochtend Lees verder »

GelukkigHB MayWayHB

Wakker Geschud

Wakker geschud worden om jezelf te kunnen zijn. Als moeder van twee hoogbegaafde kinderen heb ik gemerkt dat het opvoeden en begeleiden hoogbegaafde kinderen een extra uitdaging is. In mijn zoektocht naar meer vaardigheden en kennis, had ik nooit bedacht om hoogbegaafde kinderen te gaan begeleiden. Daarom was ik ook totaal …

Wakker Geschud Lees verder »