Maywaygordontraining

De Gordontraining om de relatie met je kind te verbeteren geef ik ook in Wijchen. Deze training biedt ook ouders van hoogbegaafde kinderen veel handvaten voor de begeleiding van hun kinderen. Het is een praktische training met veel vaardigheden op het gebied van duidelijke communicatie, goed leren luisteren en het samen oplossen van problemen als er conflicten zijn.

Respectvol én effectief

MayWayGordontraining verzorgt de Gordontraining “Effectief Communiceren met kinderen”, dé training voor effectieve communicatie tussen ouders en kinderen.

De Gordontraining biedt je vaardigheden, die je helpen om op een effectieve manier in gesprek te gaan met je kind. Het kind ontwikkelt zelfvertrouwen en zelfstandigheid, omdat het zich gehoord voelt en er geen strijd is.  Je bent als ouder effectief  als de onderlinge relatie goed is.

Hoe stel je op een respectvolle manier grenzen?

Hoe kan je zó luisteren dat 
een kind zich echt begrepen voelt?  

Hoe breng jij jouw kinderen over 
wat jij belangrijk vindt?

In november 2019 start er een training op de dinsdagavond. Voor meer informatie over deze training verwijs ik je naar mijn website: http://www.maywaygordontraining.nl en naar de landelijke website; www.gordontraining.nl

Gordontraining relatie Ouders Wijchen