Nieuwsbrief

Nieuwsbrief MaywayHB

Met de nieuwsbrief van MayWayHB wil ik je graag informeren over al mijn aankomende activiteiten; de start van groepen, de trainingen, de MEIdenmiddagen en eventueel andere activiteiten.  Ik gebruik je mailgegevens alleen voor deze nieuwsbrief.

De nieuwsbrief stuur ik maximaal 1 keer per maand. Naast de activiteiten deel ik ook inzichten, leuke links en inspiratie, die ik opgedaan heb.

Schrijf je hier geheel vrijblijvend in; uitschrijven kan elk moment.

Visienieuwsbief MayWayhB

In de nieuwsbrief van MayWayHB zal ik mijn inspiratie met je delen. Hoogbegaafde kinderen willen graag beter gezien worden door ouders, leerkrachten en begeleiders.

Het belang hiervan wordt steeds beter onderkend, maar wat betekent het nou?  Hoe zie je deze kinderen, jouw kind beter, wat hebben ze nodig?

Mijn dochter werd eind groep drie getest, maar dat betekent niet dat ik toen direct allemaal wist wat hoogbegaafdheid inhield. Door mijn eigen ervaringen voel ik steeds meer het belang van duidelijke informatie en goede begeleiding van hoogbegaafde kinderen.

Mijn visie is dan ook dat ik wil bijdrage aan meer begrip en helderheid over hoogbegaafdheid. Zowel bij de ouders als het kind en ook voor de leerkracht van het kind.

Voor elk kind is het belangrijk dat ze gaan zien, weten én voelen dat ze zijn wie ze zijn. Door het contact met andere hoogbegaafde kinderen leren ze zichzelf echt beter kennen en gaan ze zich minder anders voelen. En dit werkt door in het gedrag; thuis én in de klas.

Deze kinderen hebben het nodig dat hen vertelt wordt; dit houdt hoogbegaafd zijn in en zo kan jij er mee om gaan en daarbij gaat het niet alleen om de uitdaging op cognitieve gebied. Als je vragen hebt kan je me altijd een mail sturen of kom langs bij een Inloopochtend.